© FERRATUM FINLAND OY

KILPAILUSÄÄNNÖT 

 

1. Järjestäjä

Kampanjan järjestää Ferratum Finland Oy (jäljempänä ”Järjestäjä”).

2. Osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, lukuun ottamatta Järjestäjän palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen tai heidän perheenjäseniään (1 osallistuminen/henkilö). Järjestäjän kilpailuun osallistuvat kaikki, jotka ovat osallistumisaikana jättäneet yhteystietonsa kyselylomakkeelle osoitteessa url.  Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Osallistumisaika päättyy perjantaina 3.3.2017 klo 23.59. Ferratum pidättää oikeuden osallistumisajan muutoksiin. Voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain voidaan julkaista Järjestäjän Facebook-sivulla sekä Järjestäjän kotisivuilla. Mikäli kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai hyvän tavan vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa tai pitäytyä julkaisemasta asiattomaksi katsomaansa aineistoa.

3. Kesto

Kampanja järjestetään 2017, 5.1.-3.3. välisenä aikana. Järjestäjä pidättää oikeuden osallistumisajan muutoksiin.

4. Järjestäjän ja osallistujan vastuut

Palkinnon voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista ja/tai veroista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä verkkosivullaan.

5. Kilpailun palkinto

Kilpailun palkintona on useita lippuja Putous-ohjelman livelähetyksiin. Arvomme kaksi kahden lipun lippupakettia jokaiseen livelähetykseen. Livelähetyksiä on yhteensä kahdeksan. Osallistumalla kilpailuun henkilö on mukana jokaisen lauantain livelähetyksen lippuarvonnassa. Markkinointiluvan antaneet tulevat vastaanottamaan ainakin yhtenä lauantaina ilmaisen äänestysoikeuden Putouksen hahmokilpailuun. Liput tullaan lähettämään postitse voittajan ilmoittamaan yhteen osoitteeseen.  Ferratumilla on oikeus arpoa uusi lippupakettivoittaja, jos yhteydenottoihin ei vastata yhden vuorokauden sisällä. Kilpailun voittajat eivät voi muuttaa heille valittua palkintoa. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Kilpailun voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain voidaan julkaista Järjestäjän Facebook-sivuilla sekä kotisivuilla. Mikäli kilpailun voittajaa ei tavoiteta vuorokauden (1) vuorokauden sisällä voittajan valinnasta, on Järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. Palkinnon voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista ja/tai veroista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

6. Vastuuvapaus

Järjestäjä pidättää oikeuden kaikkiin kampanjaa ja arvontakilpailua koskeviin muutoksiin ja ilmoittaa niistä verkkosivuillaan. Kilpailu ei ole millään tavoin Facebookin tai Instagramin rahoittama, tukema tai ylläpitämä.